Tropisch avond


Hand en voetmassage voor feestjes!
Handmassage voor evenementen:
WAT IS EEN MASSAGE-FEEST? Wanneer was hetde laatste keer dat je tijd voor jezelf vond? Tijdens een massage-feest breng je de spa naar je toe. U en uw vrienden kunnen ontspannen, vernieuwen en verjongen in het comfort van uw huis of feestlocatie. Je wordt getrakteerd op een heerlijke, ontspannende en verwennende tijd, en kan je vrienden of familie uitnodigen om met je te ontspannen en te genieten.
Ben je er klaar voor om te ontspannen, vernieuwen en verjongen? Kies een datum, vraag een paar vriendenen laat ons plezier maken, waardoor je de stress en vermoeidheid van elke dag kunt verminderen, terwijl je de bloedsomloop en de slijtage van alledag verbetert.
Verwenuzelf, uw vrienden en familie met het opwindende geschenk van ontspanning. Ze zullen absoluut genieten van een paar uur ontspannende verwennerij! Kent u iemand die moet ontstressen? Niet wij allemaal? Verdien fantastische beloningen wanneer u uw feest op uw locatie houdt.

Neem contact met ons op voor meer informatie en aanbiedingen.

Muziek en dans: http://www.tropischfeest.nl/ Voor fotos van vorige shows: http://www.tropischefeesten.nl/ Prijzen en pakket kortingen: http://www.tropisch-show.nl Videos: http://www.todolatino.nl/video Zaalverhuur Flevoland http://www.zaalverhuur-flevoland.nl/ Foodtruck en catering: www.foodtruck-feest.nl/ Tropisch feest contact 
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: tropischfeest@gmail.com


Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers
Wat kunt u bij ons zoal bestellen?


Leuke, kleurrijke thematische foodtrucks, maar ook simpele hapjes of nootjes op tafel, tot de complete catering (met een uitstekende kok), late night patat of finger food, een leuke barbecue met een varken aan het spit, of een compleet vegan, vegetarisch of raw menu behoren tot de mogelijkheden. Behalve voor eten, drankjes, een cocktailbar of een foodtruck, kunt u bij ons ook terecht om een tent, tafels, stoelen of een complete lounge te huren. Eigenlijk kunt u voor alle (thematische) feestbenodigdheden bij ons terecht!

Zoekt u een liveband en weet u niet waar te beginnen? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij opereren al 20 jaar in deze business en kennen de beste thematische bandjes (artiesten-feest.nl), maar ook mainstream bandjes (coverband-feest.nl).
Wij bieden leuke entertainment, zoals danseressen (dans-info.nl) of acts (party-entertainment.nl), entrée acts (entree-entertainment.nl) of een DJ voor uw feest (dj-voor-feest.nl).

Kijk ook eens op onze pagina met complete themafeestpakketten (avondvullendthemafeest.nl).

Wij beschikken over een eigen locatie in Lelystad en partnerlocaties overal in Nederland en België. Wij heten u graag welkom voor allerlei feesten, zoals doopfeesten, verjaardagsfeesten, vrijgezellenparty’s, etc. Maar ook voor workshops en ‘kale’ zaalverhuur kunnen wij u van dienst zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Alegria Catering
Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: cateringfeest@gmail.com

Massage voor bezoekers Mexicaans buffet Spaanse tapas Mexicaans Thema Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Vegan buffet Raw buffet Eten Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Tropisch foodtruck Gipsy street food Arabisch foodruck SFoodtrucks Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Koude hapjes Warme hapjes Vegetarische hapjes Eten voor Feest
Massage voor bezoekers
Catering Feest Contact
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: cateringfeest@gmail.com

Massage voor bezoekers Budget catering Take away catering Patat on tour Eten Drinken Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Tentenverhuur Feestbenodigheden Partymanager Eten Drank Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Tropische cocktailbar Arabische cocktailbar Cocktailbar Feest
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Thema Entertainment Tropical Thema Feest Dansact Show Met Dieren Workshop Feest Band Muziek
Massage voor bezoekers
Massage voor bezoekers Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek
Massage voor bezoekersJe vind ons via:
vindhier.nl

 

Sponsors

Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTW. Neem contact met ons op via E-mail: cateringfeest@gmail.com
Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

Website nodig? astrocat.nl
 
Massage voor bezoekers

Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het feest, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur.
Houdt u er rekening mee dat wij geen betalingen achteraf accepteren.

Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Arabisch feest te organiseren in een zaal, tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, België en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Boskamp Boskoop Bosschenhoofd Bosschenhuizen Boukoul Bourtange Boven Hardinxveld Bovenkarspel Bovenkerk (Amstelveen) Bovenkerk (Vlist) Boven Leeuwen Bovensmilde Boxmeer Boxtel Bozum Braamt Brachterbeek Brakel Brandwijk Brantgum Breda Bredevoort Breede Breedenbroek Breezand Breezanddijk Breklenkamp Breskens Breugel Breukelen Breukeleveen Brielle Brijdorpe Briltil Brinkheurne Britsum Britswerd Broek (Alphen-Chaam) Broek (Brummen) Broek (De Marne) Broek (Gulpen-Wittem) Broek (Kessel) Broek (Laarbeek) Broek (Scharsterland) Broek (Zederik) Broek in Waterland Broek op Langedijk Broekerhaven Broekhuizen Broekhuizen (Horst aan de Maas) Broekhuizen (Drenthe) Broekhuizenvorst Broekland Broeksterwoude

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Copyright ©2019 AstroCat. All rights reserved.
v